Labs

»

Aplicatii spion

Spy app aplicatii spion

Aplicatia spion care iti permite sa asculti telefonul

Spionează-te pe toate chat-urile Whatsapp

Multe aplicații de spion vă arată doar notificări, fără a înrădăcina telefonul vă arătăm tot textul chatului Whatsapp

O mulțime de aplicații de spion pe piață găsite cu ușurință online spun că extrag chat-urile whatsapp, apoi, în realitate, se dovedește că o fac, dar dacă vă conectați la telefon, fără a vă înrădăcina vă vor arăta doar notificările primite. Aplicația noastră de spion extrage nu doar rădăcina telefonului, nu numai toate chaturile scrise pe whatsapp, tot textul, dar și toate aplicațiile văzute. Dacă există alte rețele de socializare folosite sau alte chat-uri, acestea sunt extrase.

Un motor de căutare din panoul nostru de control vă va permite să căutați și să filtrați rezultatele, pe care le puteți căuta prin chaturile cuvintelor cheie. Textul este paginat mai întâi individual în ordine cronologică, apoi sub acesta veți avea o reprezentare grafică a textului care va fi repoziționat, precum și utilizatorul care a folosit Whatsapp l-a văzut în telefon.

Nu numai chaturile Whatsapp, în motorul nostru de căutare a textului de căutare veți putea citi tot textul pe care utilizatorul l-a vizualizat, un site vizitat, alte chat-uri precum Viber sau Facebook, totul va fi arhivat. În text, dacă prezentați imagini sau mesaje vocale, acestea vor fi poziționate acolo unde au fost reproduse fidel, veți putea asculta mesajele vocale trimise și primite, vedeți imaginile trimise și primite ca videoclipuri.

Headquarters
Zurich, Bucharest, Auckland, Sao Paulo, Toronto.
Customer Service Headquarters
London, Milan, Zurich, Vienna, Lisbon, Madrid, Amsterdam, Copenhagen, Bucharest, Timisoara, Prague, Warsaw, Stockholm, Moscow, Novosibirsk, Abu Dhabi, Jakarta, Beijing, Tokio, Auckland, New York (Newark), Sao Paulo, Toronto, Mexico City.
Info
Păreri Suport Privacy Cookie Eula
© Copyright 2021 S.C. Diocle Group S.A.